Yokos vanilje med bakt eple og glutenfri granola med kanel

Yokos vanilje med bakt eple og glutenfri granola

Yokos vanilje med bakt eple og glutenfri granola med puffet bokhvete og kanel er et sunt, godt og raskt lite måltid helt uten melk og gluten.

Nyhet! Glutenfri granola med puffet bokhvete og kanel

Endelig er den her! Vår kjempegode glutenfrie granola med puffet bokhvete og kanel. Berit™Glutenfri Granola med puffet bokhvete og kanel inneholder flere typer glutenfrie korn og frø. Glutenfri havre, puffet bokhvete, linfrø og opphakkede dadler som er bakt i ovnen sammen med kanel, gir en herlig sprø og sukkerfri granola. I tillegg til å være glutenfri er den uten tilsatt sukker, rik på fiber og protein, vegansk og Nøkkelhullsmerket.

Gjenskap smaken av herlig eplepai ved å bake epleskiver med kanel og lønnesirup  i stekeovnen før bruk. Sammen med nyheten glutenfri granola har du en aldri så liten nytelse i vente – enten du nyter den som frokost, mellommåltid eller hverdagsdessert. Nå er de norske eplene på sitt beste og dette bør vi alle nyte godt av.

Verden beste plantebaserte yoghurt heter Yokos

Yokos Vanilje er et plantebasert alternativ til yoghurt uten melk. Den er laget på kokosmelk og er et nydelig alternativ til yoghurt. Den er melkefri, glutenfri, uten kunstig søtstoff og et 100% vegansk yoghurtalternativ.

Denne enkle oppskriften kan virkelig anbefales når du har lyst på noe skikkelig godt!

Dette trenger du for å lage Yokos vanilje med bakt eple og glutenfri granola med kanel:

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 180gC.
  2. Legg epleskivene inntil hverandre i en ildfast form. Strø kanel og drypp litt lønnesirup over epleskivene. Bak dem midt i ovnen i 10-15 minutter til epleskivene er møre. Avkjøl.
  3. Ha Yokos vanilje en skål. Dander epleskiver og granola over. Topp med en liten teskje lønnesirup.

Prøv også disse oppskriftene neste gang du har lyst på noe godt: