Veganske vårruller med spicy atiatisk dip må bare prøves når du har lyst på noe skikkelig godt. Vårruller er sunt, enkelt og veldig godt. De er knasende sprø og full av gode, næringsrike grønnsaker.
Prøv også:
Vårruller må jo være noe det beste som finnes. Disse fyller vi med kål, gulrøtter, rød kål, gul paprika, hjertesalat og brokkolispirer. Vårrullene er ekstra gode med vår tilhørende søte, asiatiske dip ved siden av. Oppskriften er to 2 personer.
Dette trenger du for å lage veganske vårruller med spicy asiatisk dip:
- 4 ark med rispapir a 20 cm
- 2.5 dl rødkål i tynne strimler
- 2.5 dl øko gulrot i tynne strimler
- 1/2 gul paprika i tynne strimler (ca. 1 cm)
- 4 blader hjertesalat
- 2.5 dl brokkolispirer
Grønnsakene skal fordeles likt på 4 rispapir.
Vegansk spicy asiatisk dip:
- 1 lite beger (125g) Yokos naturell
- 1 jalapenjo
- 1 ts presset ingefær
- 1 ts sesamolje
- 1 ts soyasaus
- 1 ts karripulver
Slik lager du veganske vårruller med spicy asiatisk dip:
- Lag rispapirene etter anvisning på pakken
- Legg et salatblad på 1/3 av et risblad. Legg deretter på de strimlede grønnsakene og tilslutt spirene
- Brett sidene av rispapiret forsiktig over grønnsakene og fold sidene inn mot grønnsakene for å lukke vårrullen
- Tilbered dipen på følgende måte: Miks Yokos med finhakket jalapenjo, presset ingefær, sesamolje, soyasaus og karrikrydder. Blandes godt.
- Nyt vårrullene dyppet i dipen