Sommerdrøm – en melkefri dessert med friske bær og Yokos Vanilje

Melkefri dessert med friske bær og Yokos Vanilje
Homemade granola parfait with berry fruits and mint

Sommerdrøm – en melkefri dessert med friske bær og Yokos Vanilje må bare prøves.

Lag sommerens beste dessert på 1-2-3! Med kun få ingredienser kan du trylle frem en innbydende og fantastisk dessert som garantert faller i smak hos både store og små. Og så er det jo flott at den i tillegg til å smake utrolig godt også tilbyr næringsstoffer kroppen trenger.

Desserten kan nytes til hverdags og til fest. Og har du gjester som av ulike årsaker ikke ønsker å spise vanlige meieriprodukter av kumelk, så er denne midt i blinken. denne oppskriften er til 1 person.

Dette trenger du for å lage vår melkefri dessert med friske bær og Yokos Vanilje:

Slik lager du vår plantebaserte dessert uten laktose:

  1. Rist 6 ss Berit™ proteinrik og sukkerfri granola med urkorn, frø og puffet quinoa på svak varme sammen med 2 ss agavesirup i noen minutter. Avkjøl.
  2. Når granola-blandingen er avkjølt legger du 2 ss i bunnen av et høyt glass
  3. Legg deretter over 2 ss Yokos Vanilje
  4. Legg så noen valgfrie bær over der igjen
  5. Gjenta punkt 1-4 en gang til slik at du får et glass fylt med herlige lag av sprøristet granola, Yokos og friske bær
  6. Nyt!

Prøv også disse herlige oppskriftene uten melk:

Vår Yokos Vanilje er et plantebasert alternativ til yoghurt uten melk. Den er laget på kokosmelk og er et nydelig alternativ til yoghurt. Den er melkefri, glutenfri, inneholder ikke kunstig søtstoff og er et utmerket vegansk alternativ til yoghurt.

Visste du at Berit™ Granola med puffet quinoa inneholder flere typer korn og frø? Rug, havre, puffet quinoa, og linfrø og opphakkede dadler som er bakt i ovnen gir en alldeles herlig sprø og sukkerfri granola som bare må prøves når du vil ha noe sunt og godt.