Plantebasert kremet bringebæris

Plantebasert is med bringebær
Kremete, fyldig og kjempegod

Plantebasert kremet bringebæris er kremet, fyldig og aldeles nydelig på smak! Grunnoppskriften har bare tre ingredienser og kan tilsettes alt du måtte ha lyst på av sesongens frukt og bær. Etter 40 minutter i iskremmaskin, så har du nydelige iskuler med smak av bringebær, jordbær, solbær, multe, mango, banan, sjokolade eller kokos. Bruk fantasien og lag din egen, helt spesielle variant.

Dette trenger du for å lage plantebasert kremet bringebæris:

Grunnoppskrift iskrem:

  • 1 boks kokosmelk
  • 1 beger (350g) Yokos vanilje eller annen plantebasert yoghurt
  • 1 moden banan (eller 1 ss flytende honning)
  • Smak: 300g friske bringebær

Slik lager du vegan bringebæris

Sett kokosmelken i kjøleskapet i noen timer før du bruker den i iskremen. Det gir bedre konsistens på isen. Mos bananen og mos bærene med en gaffel. Pisk sammen kokosmelk, Yokos, banan og bær og kjør blandingen i en iskremmaskin.

Har du ikke iskremmaskin så heller du blandingen i en boks som kan fryses og rører i den hver 30 minutt til iskremen har passe iskremkonsistens (ca. 4 timer)

 

Prøv også disse kjempegode oppskriftene:

Berit™ Yokos melkefrie og plantebaserte alternativ til yoghurt er laget på kokosmelk og er et nydelig alternativ til yoghurt. Den er glutenfri og fri for melk og inneholder ikke sukker eller tilsatt kunstig søtstoff. Det er et nydelig vegansk alternativ til yoghurt. Prøv vår Yokos til Urkorn Granola Puffet Quinoa og vår granola Urkorn Greenola Chia crunch med rotfrukter.