Multedrøm – en plantebasert dessert med ferske multer

Plantebasert dessert med multer

Nyt en plantebasert dessert med ferske multer når du har lyst på noe sunt og godt – veldig raskt. Vår Multedrøm er selve smaken av høst. Multedrøm er en plantebasert dessert med ferske multer. Dette er oppskriften for deg som vil at det skal gå raskt å lage noe sunt og godt i hverdagen.

De guloransje multene blir ofte beskrevet som «skogens gull» på grunn av sin unike smak av både sødme og syrlighet. Multer vokser vilt i myrområder i en kort periode i løpet av høsten. De kan være vanskelig å finne, og det gjør de gyllengule, myke og saftige bærene spesielt ettertraktet. Kongen av alle bær. Er du så heldig å kunne høste disse bærene selv, så fyll opp fryseren og nyt dem ut over høsten og vinteren. Noen butikker selger også ferske multer, og atter andre selger fryste multebær. Det fungerer fint å tine opp bærene og bruke de til vår Multedrøm.

Yokos vanilje er melkefri, glutenfri, uten kunstig søtstoff og er et kjempegodt alternativ til yoghurt. Om du ikke ønsker vaniljesmak så tilbyr vi den uten smak. Prøv da vår Yokos Naturell. Den er super å bruke til dip og dressinger, i smoothies eller du kan nyte den akkurat slik den er.

VÅR YOKOS VANILJE ER ET PLANTEBASERT ALTERNATIV TIL YOGHURT UTEN MELK

Yokos Vanilje er et plantebasert alternativ til yoghurt uten melk. Den er laget på kokosmelk og er et nydelig alternativ til yoghurt. Yokos Vanilje passer bra sammen med  Urkorn Granola Puffet Quinoa og vår granola Urkorn Greenola Chia crunch med rotfrukter.

Slik lager du Multedrøm – en plantebaserte dessert med ferske multer:

Rør sammen ingrediensene og nyt en deilig plantebasert dessert med god samvittighet hver eneste dag om du vil! Du kan tilsette bær og frukt etter eget ønske – her er det bare fantasien som setter grenser.

Prøv også disse deilige oppskriftene: