Melkefri kaffe latte med lakris

Melkefri kaffe latte med lakris

Melkefri kaffe latte med lakris er en kjempegod kaffedrink når du har lyst på noe godt. «Berit» MYLK havremandel er naturlig søt uten søtning og skummer godt ved steaming. Det er et perfekt utgangspunkt til en deilig kaffedrikk nå i adventstiden. Lag en laktosefri kaffe latte med lakris eller en sjoko latte ved å bytte lakrispulveret ut med en spiseskje revet mørk sjokolade. Latte drikker kan også nytes kalde med isbiter.

Visste du at? Visste du at lakris er et svart eller brunt, spiselig stoff som trekkes ut av roten av lakrisplanten? Lakris blir brukt både som smaksstoff, særlig i søtsaker. Smaken er elsket av mange. Likevel skal man ikke overdrive inntaket av lakris.

Dette trenger du for å lage melkefri kaffe latte med lakris

  • 2 dl MYLK havremandel
  • 1/2 ts lakrispulver (kjøpes på helsekost)
  • ½ dl sterk kaffe (espresso)

Slik gjør du:

Steam Mylk til den er varm og hell den i et glass. Spar litt skum som skal brukes til slutt. Rør inn lakrispulver og ferdiglaget kaffe eller espresso. Topp latten med skummet av Mylk havremandel og et lite dryss med lakrispulver. Dette er så enkelt og så utrolig godt. Bare prøv selv.

Prøv også disse oppskriftene:

Melkefri havregrøt med Sjoko Mylk

Melkefri vafler med sjokoladesmak

Melkefri kaffe latte med smak av lakris

TIPS: lakrispulveret kjøpes på helsekost og i deres nettbutikker. «Berit» sjokolade får du kjøpt både i apotek og på helsekost og i deres nettbutikker.

.