Melkefri havregrøt med Sjoko Mylk – en plantebasert nytelse

Melkefri havregrøt med Sjoko Mylk Berit Nordstrand

Melkefri havregrøt med Sjoko Mylk er en plantebasert nytelse du bare må prøve!

Hva med en litt annerledes havregrøt til frokost eller lunsj en dag? Med vår Sjoko Mylk kan du enkelt lage den nydeligste havregrøt med sjokoladesmak som garantert kommer til å falle i smak hos barna. Og sikkert hos mange voksne også.

Visste du at Sjoko Mylk er like god kald som varm?

«Berit» plantebaserte Sjoko Mylk er kun laget på havre, kakao og ristet hasselnøtt. Den er fantastisk på smak og får en naturlig sødme fra havre. Prøv steamet Sjoko Mylk i en kopp kaffe og nyt!

Sjoko Mylk er uten tilsatt sukker og søtstoff, og er tilsatt kalsium og vitamin D. Mylken har god holdbarhet, og  kan nytes kald som varm. Derfor  passer den utmerket å ha med seg på små og store utflukter.

Prøv også disse kjempegode oppskriftene med Sjoko Mylk:

Dette trenger du for å lage melkefri havregrøt med Sjoko Mylk:

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl Sjoko Mylk
  • 1 banan, most
  • en klype havsalt
  • kokosflak

Slik lager du laktosefri havregrøt med Sjoko Mylk:

  1. Bland alle ingrediensen og gi det et lite oppkok
  2. Topp med noen skiver banan og kokosflak
  3. Nyt

Tips! Bland alle ingrediensene sammen i et glass kvelden før og sett i kjøleskapet. Da har du en ferdig blanding på morgenen som du kun trenger å gi et lite oppkok. I tillegg vil denne bløtleggingen bidra til en mer tarmvennlig og næringsrik grøt.

Med vår Sjoko Mylk kan du enkelt lage den nydeligste havregrøt med sjokoladesmak som garantert kommer til å falle i smak hos store og små