Melkefri chiapudding med Sjoko Mylk

Melkefri sjokochiapudding med Yokos Berit Nordstrand

Melkefri chiapudding med Sjoko Mylk må bare prøves! Når det hele toppes med Yokos vanilje og granola har du et kjempegodt lite måltid i vente. Bland ingrediensene sammen i et glass, sett på et lokk og oppbevarer det i kjøleskap natten over. Da kan du stå opp til fiks ferdig frokost neste dag. Det eneste du trenger å gjøre er å toppe chiapuddingen med Yokos vanilje med granola og nyte en stressfri morgen.

Vi trenger omega-3 fra planteriket også (ALA) og ikke bare i form av fiskeolje og fet fisk (EPA/DHA). Planteomega-3 kan du få fra linfrø, valnøtter, en god rapsolje og ikke minst fra chiafrø. Lag en nydelig chiapudding eller berik yoghurt og smoothies med chiafrø proppfulle av smarte byggeklosser til kropp og sinn.

Melkefri chiapudding med Sjoko Mylk er både sunt, enkelt og veldig godt. Her får du en oppskrift laget med vår kjempegode Sjoko Mylk. Det vil si at oppskriften er helt plantebasert og melkefri for de som ønsker det.

Vi har flere oppskrifter på nettsiden vår på herlige frokoster som virkelig kan anbefales. Du kan f.eks. nyte hjemmelaget granola med sjokolade sammen med vår Yokos naturell og friske bær. Eller en annen variant av chiapudding med smak av sjokolade. Og skal du lage festmat for tarmene, ja da nyter du en Yokos med mango og gurkemeie.

Dette trenger du for å lage melkefri chiapudding med sjokolade:

  • 3 ss chiafrø
  • 2 dl Sjoko Mylk

Slik gjør du for å lage melkefri chiapudding med sjokolade:

  1. Bland chiafrø og Sjoko Mylk i et glass
  2. Sett på lokk og rist godt. Plasser i kjøleskap natten over
  3. Topp chiapuddingen med Yokos vanilje med granola og nyt

Prøv disse gode variantene når du har lyst på noe sunt og godt til frokost eller mellommåltid en dag:

Chiapudding med sjokolade

Hjemmelaget granola med sjokolade

Yokos med mango og gurkemeie