Grillet tandorimarienert laks på pinne

Grillet tandorimarinert laks med deilige grønnsaker er en sunn og god rett som faller i smak hos store og små.
Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Grillet tandorimarinert laks på pinne er nydelig sommermat de fleste kan like. Med grillede grønnsaker er dette et måltid som passer like godt til hverdag som til fest.

Prøv også disse nydelige oppskriftene:

Dette trenger du for å lage grillet tandorimarinert laks på pinne:

  • 250g laksefilet
  • 1 lite beger (125g) Yokos naturell plantebasert yoghurt
  • 1 ts tandorikryddermiks
  • 1 ts limesaft

Slik lager du grillet tandorimarinert laks på pinne:

  1. Bland Yokos med tandorikrydderet og limesaft
  2. Legg laksefiletene i en bolle og hell Yokos-blandingen over. (Laksestykkene bør være 2,5cm x 2,5cm x 7cm). La fisken marineres i blandingen i minst en 1/2 time.
  3. Tre laksestykkene på pinner og grill dem på grillen i ca. 1-2 minutter på hver side
  4. Dryss sesamfrø over laksespydene så snart de er ferdig stekt
  5. Server grillet tandorilaks på pinne med grillede grønnsaker som; asparges, paprika, squash, fenikkel o.l.