Golden Mylk kjøleskapsgrøt – en melkefri frokostnytelse

Golden Mylk Kjøleskapsgrøt

 Golden Mylk kjøleskapsgrøt – en melkefri frokostnytelse

Hvem elsker vel ikke en god og fyldig kjøleskapsgrøt å starte dagen med? Grøten er både tarmvennlig og næringsrik, og det beste er at man kan stå opp til fiks ferdig frokost og nyte en roligere morgen enn man kanskje ellers ville ha gjort.

Golden Mylk er en utrolig populær latte-drikk med smaker fra bl.a. gurkemeie. I denne oppskriften har vi altså kombinert to folkefavoritter og toppet det hele med biter frisk mango. Det smaker utrolig godt og kan fort bli en favoritt hos store og små.

Dette trenger du for å lage Golden Mylk kjøleskapsgrøt:

  • 5 dl Mylk
  • 1 ts gurkemeie
  • ½ ts kanel
  • ¼ ts kardemomme
  • ¼ ts sort kvernet pepper
  • en klype havsalt
  • 4 ss chiafrø
  • 2 dl havregryn
  • ½ mango i biter

Slik gjør du for å lage Golden Mylk kjøleskapsgrøt:

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle og rør ingrediensene sammen.
  2. Ha grøten over i en glasskrukke med tett lokk, slik som et norgesglass, og sett den i kjøleskapet over natten.
  3. Dander så Golden Mylk kjøleskapsgrøt med Yokos vanilje og et dryss med granola.

Prøv også:

Yokos med gurkemeie og mango

Melkefri bananpannekaker

Spar tid og rør sammen grøten kvelden før. Kjøleskapsgrøt egner seg ypperlig som både frokost, lunsj og mellommåltid, og faller i smak hos de aller fleste. Den er også enkel å smakstilsette med smaker man selv liker. Mørk sjokolade, bær og frukt er ofte populært å blande i.