Folkets frokostfavoritter som gir deg en god start på dagen

Folkets frokostfavoritter
Nyt sunne og plantebaserte pannekaker til frokost!

Folkets frokostfavoritter gir deg garantert en god start på dagen. Er du en som lett dropper frokosten eller som synes den er blir kjedelig og vanskelig å variere? Da er følgende oppskriftene midt i blinken for deg. Disse fristende frokostoppskriftene er både raske, enkle og skikkelig gode. Dette er nemlig folkets frokostfavoritter som smaker godt og som garantert gir deg en god start på dagen.

Melkefri chiagrøt med Yokos vanilje, granola og frukt

Melkefri chiapudding

Kan en frokost smake bedre enn dette? Hjemmelaget chiagrøt, eller chiapudding som den også kalles, er både mettende og enkel å lage, og den passer utmerket for deg som ikke ønsker å bruke mye tid på matlaging på morgenen. Du rører helt enkelt ingrediensene sammen kvelden før, setter blandingen i kjøleskap natten over og står opp til ferdig chiagrøt neste dag. Dessuten er chiafrø svært næringsrike og blir sammen med de andre ingrediensene til en sunn og deilig frokost garantert faller i smak hos de aller fleste. Kan man ønske seg noe mer? Chiagrøt er også topp å servere om det er flere som skal spise, og den egner seg til fint til servering på cuper og arrangementer. Her får du vår oppskrift på nydelig chiagrøt.

Smoothiebowl uten melk med spinat og ristede nøtter

Smoothiebowl uten melk
En grønn og skjønn melkefri nytelse med sunne plantestoffer

Smoothiebowl uten melk med spinat og ristede nøtter er en sann nytelse for kroppen og toppen! Den er fyldig og kjempegod på smak – proppet full av plantestoffer fra spinat og toppet ristede, sprø nøtter. Smoothiebowl er en super måte å få i seg mer næring fra planteriket. Denne oppskriften er fri for melk og du får den her.

Melkefrie pannekaker uten gluten

Melkefri pannekaker uten gluten

Folkets frokostfavoritter inneholder selvsagt også pannekaker. Deilige og sunne melkefri pannekaker uten gluten er enkelt å få til. Elsker du pannekaker, men vil unngå melk eller gluten? Ikke noe problem! I dag finnes mange alternativ til melk og gluten, noe som gjør det enkelt å lage sunne og gode melkefri pannekaker alle kan spise, også dem med matintoleranser og matallergi. Her får du vår favorittoppskrift på deilige pannekaker uten melk og gluten.

Fyldig smoothie uten melk

Grønn smoothie uten melk

Ikke alle er like glad i å spise et helt måltid om morgenen, og en smoothie kan for mange være nok til å få kroppen i gang. Denne smoothien med Mylk, avokado og mandelsmør gir deg den energien du trenger til du er klar for lunsj og kanskje et litt større måltid.

Grønn smoothie uten melk er en super måte å få i seg mer plantebasert næring på. Så start derfor dagen med en nydelig og næringsrik smoothie laget på avokado, banan og Mylk havremandel med bær, babyspinat som vil holde deg mett lenge. Få oppskriften her.

Hjemmelaget granola med sjokolade – glutenfri og full av smak

Hjemmelaget glutenfri granola med sjokolade

Vår granola med sjokolade smaker aldeles vidunderlig! Den gir deg fiber (betaglukan), smarte fettsyrer, vitaminer, mineraler og en rekke plantestoffer. Sjokoladebiter fra Berit sjokolade strøs over granolaen mot slutten av steketiden og lager smaksrike klumper der den smelter over kokos, havre og mandelhakk. Litt kvernet mineralsalt over til slutt løfter smaken og holder saltinnholdet nede, gjennom at tungen treffer noen saltkorn på utsiden av granolaklumpene så ganen kjenner seg tilfreds både på salt og søtt.

Bruk den som topping på Yokos sammen med en håndfull blåbær og nyt hver munnfull. Oppskriften får du her.

Melkefri chiapudding med matcha

Melkefri chiapudding med matcha

Melkefri chiapudding med matcha er en nydelig frokost som fortoner seg som dessert samtidig som den gjør kroppen godt. Prøv vår nydelige melkefri chiapudding med matchapulver og øk næringsverdien betraktelig. Matchapulver er betydelig rikere på antioksidanter og klorofyll enn andre former for grønn te. Liker du ikke smaken av matcha som drikke? Prøv chia i chiapudding da vel. Det smaker helt fantastisk!