Melkefri sjokoladeshake med fyldig sjokoladesaus er vel noe de fleste synes smaker utrolig godt. Denne oppskriften er 100% plantebasert og kan derfor nytes av de aller fleste. Denne melkefrie shaken med sjokoladesmak er utrolig god på smak og den inneholder få, men næringsrike ingredienser.
Prøv denne når du har lyst på noe sunt, kaldt og veldig godt!
For å lage melkefri sjokoladeshake trenger du:
- 200 g frossen banan
- 2 dl Mylk havre
- 2 ss peanøttsmør
- 2 ss kakao
Slik lager du vår plantebaserte shake med smak av sjokolade:
- Blend alle ingrediensene godt i en blender, topp med sjokoladesaus, valgfrie nøtter og bær og nyt den med det samme
Sjokoladesaus uten melk
Her får du oppskriften på en kjempegod, fløyelsmyk og fyldig sjokoladesaus. Ikke bare er den perfekt på iskrem, kaker og desserter, men også som topping på smoothiebowls, kaldgrøt og fruktsalater.
Dette trenger du for å lage melkefri sjokoladesaus:
- 80g Berit™ mørk sjokolade, hakket
- ½ dl kokosolje
- 4 ss kakao
- ½ ts vaniljeekstrakt
Slik lager du melkefri sjokoladesaus:
- Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle sammen med kokosfett.
- Smelt blandingen over vannbad.
- Rør inn kakao og vanilje.
- Avkjøl – om du klarer å motstå fristelsen!
Prøv også disse oppskriftene når du har lyst på noe sunt og godt:
Prøv nyheten Mylk sjokolade! Sjokomylk fra Berit™ er et plantebasert alternativ til melk og kan brukes av hele familien. Mye havre gir en søt og god smak. Alle våre Mylk kan nytes kald som varm. Mylk sjokolade er en laktosefri sjokoladedrikk, men passer også perfekt til grøt, granola, i kaker, i sunn pannekakerøre, til baking og matlaging.